Tutorial: soft, brown smokey-eyes

eyeblog

 

Een aantal meiden vroegen mij om een tutorial te plaatsen van mijn oogmake-up hier. Het is eigenlijk een hele simpele look met goud en bruine tinten. Ideaal voor als je je ogen niet te zwaar wilt opmaken, maar toch enigszins wilt laten opvallen. Voor deze look heb ik mijn beide Naked palettes gebruikt

Ik heb het niet afgebeeld, maar allereerst dien je een oogschaduw-base aan te brengen op je oogleden vóórdat je je oogschaduw aanbrengt! Dit zorgt ervoor dat je oogschaduw mooi blijft zitten gedurende de dag. Ik gebruik zelf de eyeshadowbase van Urban Decay. Let’s begin!

eyetutorial

 

1. Allereerst breng je de kleur TEASE (Naked 2) aan op de arcadeboog van je oog. Dit is een mooie, matte taupe(achtige) kleur die de basis zal vormen voor deze look. Breng deze kleur aan met een zachte, fluffy brush en zorg ervoor dat je de oogschaduw geleidelijk verdeelt over je gehele arcadeboog.

2. Vervolgens neem je de kleur HALF BAKED (Naked en Naked 2) – een prachtige glansende, gouden kleur – en die breng je aan in de binnenste hoek van je ooglid en verspreid deze langzaam tot de helft van je ooglid. Gebruik hiervoor een platte kwast.

3. Daarna gebruik je wederom een platte kwast (dit mag ook dezelfde zijn als in stap 2) en meng je de kleuren BUSTED (Naked 2) en BLACKOUT (Naked 2) en brengt deze aan in de buitenste hoek van je ooglid. Doe dit voorzichtig en probeer het te mengen met de kleur TEASE die we in onze arcadeboog hebben aangebracht (stap 1) voor een mooi resultaat.

4. Neem nu weer een zachte, fluffy kwast en breng de kleur VIRGIN (Naked) aan onder je wenkbrauwen en op de kleur TEASE die we op onze arcadeboog hebben aangebracht (stap 1). Dit zorgt ervoor dat de kleur TEASE natuurlijk met onze wenkbrauwboog mengt en je geen lelijke strepen ziet. Als je alleen de Naked 2 palette hebt, kan je i.p.v. de kleur VIRGIN de kleur BOOTYCALL gebruiken. 

5. Tot slot wil je uiteraard ook je wenkbrauwen highlighten, dus breng je met een kleine, platte kwast de kleur FOXY (Naked 2) net onder je wenkbrauwen aan.Maak de look af met wat eyeliner, oogpotlood en mascara!

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad! Laat even weten wat je van de look vond!

Advertenties

9 thoughts on “Tutorial: soft, brown smokey-eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s