Spam je blog!

Het is altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen, dus grijp je kans om je blog te delen met honderden anderen. Vertel wie je bent, hoelang je al blogt, waar je blog over gaat en waarom iedereen een kijkje moet nemen op je blog! Ik neem sowieso een kijkje op alle blogs hieronder, so spam it away!

Advertenties

37 thoughts on “Spam je blog!

 1. Wat leuk !!
  Ik ben Maaike en mijn blog heet:
  justagirlsweblog.wordpress.com
  3x per week komt er een artikel online op mijn Blog over Fashion, Beauty, Lifestyle en meer !!
  Ik ga ook een kijkje nemen op alle blogs !!
  Liefs, Maaike xx

 2. Wat leuk dat we even mogen spammen!

  Ik ben Sal, bijna 22 jaar. Mijn blog gaat over makeup, beauty en soms eens een brainstorm post. Ik post qua beauty o.a. tutorials, NOTD’s, makeuplooks en reviews. Maar meer verklap ik niet, kom zelf maar kijken 😉 Hier is de link naar mijn blog! http://petitesal.blogspot.nl/
  Mijn blog is in het Engels (daar heb ik m’n redenen voor), maar laat dat je niet tegen houden! Schroom je niet! Er is, voor de niet-Engels sprekenden onder ons, een vertaalknop en verder ook heeeul veel plaatjes om te bekijken 🙂

  Ik heb heel veel plezier in mijn blog. Ik hoop dat dat terug te zien is in de kwaliteit. Laat eens een berichtje achter, vind ik altijd leuk! Is ook meteen een aanleiding voor mij om eens een kijkje te nemen op jouw blog!

  Tot gauw! X

 3. Wat leuk dat we even mogen spammen!

  Ik ben Sal, bijna 22 jaar. Mijn blog gaat over makeup, beauty en soms eens een brainstorm post. Ik post qua beauty o.a. tutorials, NOTD’s, makeuplooks en reviews. Maar meer verklap ik niet, kom zelf maar kijken Hier is de link naar mijn blog! http://petitesal.blogspot.nl/
  Mijn blog is in het Engels (daar heb ik m’n redenen voor), maar laat dat je niet tegen houden! Schroom je niet! Er is, voor de niet-Engels sprekenden onder ons, een vertaalknop en verder ook heeeul veel plaatjes om te bekijken

  Ik heb heel veel plezier in mijn blog. Ik hoop dat dat terug te zien is in de kwaliteit. Laat eens een berichtje achter, vind ik altijd leuk! Is ook meteen een aanleiding voor mij om eens een kijkje te nemen op jouw blog!

  Tot gauw! X

 4. HoiHoi

  Lindy en ik zijn twee zusjes en we bloggen sinds begin november 2012. Het gaat op dit moment best goed met onze bloggen. We bloggen omdat we een uur uit elkaar wonen. Door het bloggen lijkt de afstand wat korter.

  We zijn DIY bloggers. We bloggen over life, fashion, food en veel meer. Kom gewoon eens kijken!
  http://wtfomgdiy.blogspot.nl/

 5. Hoi iedereen !
  Het onderwerp koken staat bij mijn blog op nummer 1. Ik ben pas begonnen, maar kan niet stoppen met het schrijven en delen van recepten.
  Mijn passie zorgt er telkens voor dat ik uit slechts enkele (simpele) ingredienten hele gerechten kan maken. Zo wordt alles bereikbaar voor iedereen.
  Of je nu een student (zoals ik), een volwassene met gezin of nog maar een kind bent, de recepten zijn voor iedereen geschikt !

  Neem dus zeker een kijkje en geniet !!
  http://thesketchedchef.blogspot.de/

  Liefs,
  The Sketched Chef

 6. Hello Imane! Ik ben Laila, 23 jaar en blog sinds 12 Mei ’12. Ben begonnen op Facebook onder de naam Hijaab Infinity en sinds December vorig jaar heb ik ook een blog naast mijn page genaamd Noorelnisa.nl. Love your blog, btw!

  Written with love by Laila

 7. Leuk dat wij onze blogs op deze manier mogen delen. Op http://coffeebeautyandfashion.blogspot.com blog ik over Beauty, Fashion en Lifestyle. Er komen verschillende dingetjes voorbij zoals OOTD’s, DIY’s, Reviews, lekkere hapjes en nog veel meer. Als er andere onderwerpen zijn waarover je niks terug kunt vinden op mij blog, maar wel graag iets over zou willen lezen.. Schroom dan niet, maar laat mij dit weten en wie weet plaats ik een leuke update over jouw gekozen onderwerp! Ik zie je graag op Coffee, Beauty and Fashion. Veel liefs, Anissa

 8. Ik ben Anne en ik ben 13 jaar oud. (Ben een jonge leerling of hoe je dat ook noemt)
  Ik heb een lifestyle blog en die heet Forever Young

  Oh en ik heb een winactie samen met 2 andere blogs, dus ik zal zeker een kijkje nemen als je een pakket wil winnen!

  xoxForeverYoung.blogspot.nl

 9. I’m Alive!

  Dat is de naam van mijn website. In 2011 vond ik het een leuk idee om een ‘rondje’ Nederland te skaten voor KiKa: 800 kilometer! Deze zomer vindt de daadwerkelijke uitvoering plaats.
  En daar heb ik natuurlijk sponsors voor nodig. Geen zorgen, ik vraag niet alleen om geld. Een bed mag ook! Want ik red het niet in één dag.

  http://www.imalive.nl/

 10. Ik heb 2 blogs, een blog heb ik over beauty, nails en een beetje lifestyle en tips voor de verzorging van de kroesharigen onder ons( http://www.mjstyle14.blogspot.nl ) en op mijn 2e blog geef ik tips over hoe je jouw schooltijd op de beste manier kan overleven, ik zal vanaf aankomende maandag ook daar elke week gaan posten.(www.missbeautynerd.wordpress.com)
  Ik hoop dat je de moeite wilt doen om mijn blog te bekijken:)

 11. Super leuk! Mijn blog heet http://www.spread-your-wingsss.blogspot.nl Spread your wings is mijn eigen vrije plekje op het internet. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind, mode, boeken & muziek, DIY, recepten, nail art en nog veel meer. Ik schrijf ook veel persoonlijke dingen en over alles wat ik meemaak. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een kijkje zou nemen op mijn blog! Liefs Desi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s