Instagram

collage1

Ik heb weer een leuke week achter de rug, hier een paar snapshots van de afgelopen dagen!

1. Ik ben dooool op mijn nieuw jurkje van de Nelly! Kan niet wachten tot het zonnetje weer schijnt zodat ik ‘m ein-de-lijk aan kan trekken!
2. Ik draag mijn haar meestal gewoon los – of ik nou extensions in heb of niet – maar dit keer had ik zin om mijn haar in een paardenstaart te dragen. Normaliter vind ik dat vrij saai staan, maar met mijn extensions in en gekruld zag het er op zich best cute uit!
3. Sushiiiiitime! Toen mijn man en ik in Amsterdam waren, hebben we gedineerd bij Sumo. Sumo staat bij mij absoluut op nummer 1. Als je daar ooit gaat eten probeer dan zeker nummer 29 (ja, ik weet het nummer zelfs uit m’n hoofd haha); crispy maki. Ongelooflijk lekker!
4. De afgelopen dagen was het gelukkig wat warmer, dus ik kon mooi mijn nieuwe Tommy wedges inlopen.  
5. Ik ben de roze blouse aan het passen die ik uiteindelijk ook heb gekocht. Ben ik de enige die foto’s maakt in de paskamers? Ik vind het gewoon handig om thuis nog ’s de foto’s te bekijken als ik twijfel bij een kledingstuk, haha!
6. Ik moest het haar van mijn man scheren en knippen. Toch best goed gelukt vind ik, haha!
7. Onlangs mijn cijfer gekregen van het meest recente tentamen; een 9 voor Strafrecht, woehoe!
8. En een foto uit verveling gemaakt..

Advertenties

42 thoughts on “Instagram

 1. Leuke snapshots !! Je bent echt een hele mooie meid !! Ik maak ook altijd foto’s in de pashokjes hoor 😉 haha !! Als ik alleen aan het shoppen ben dan is het ook handig om de foto even naar m’n vriendinnen te whatsappen voor advies 🙂 hihi !! Xx

 2. Perfect person !!
  Dit zijn echt ontzettend leuke foto’s ook.
  Ik heb trouwens wel een vraagje:
  ik doe zelf nu een hbo studie en heb bij bepaalde vakken gemerkt dat ik soms wat laag kan scoren (denk aan cijfers als een 4 of een 5).
  En aangezien jij echt een slimme vrouw bent en volgens mij ook een hbo of wo studie doet, vroeg ik me af: wat is jouw gouden leertip/-metode ?

  • Dank je! ❤

   Ja ik doe inderdaad een WO-opleiding. Ik weet niet hoe het bij een HBO-studie aan toe gaat, maar wij hebben hoorcolleges en werkgroepen. En ik denk dat mijn "gouden" tip toch wel is: álles braaf bijhouden en keihard leren voor het tentamen. Ik probeer alle colleges en werkgroepen bij te wonen en probeer ook al mijn spullen op orde te hebben: dus alle opdrachten maken, aantekeningen maken bij hoorcolleges, etc. Ik ben ook verder heel ordelijk wat betreft mijn spullen: dus de opdrachten en aantekeningen die ik maak, zijn heel overzichtelijk (ik doe niks op papier; tik alles uit op Word, vind ik veel netter werken!) en helder. Op die manier heb ik gewoon hele overzichtelijke, schematische en ordelijke documenten die ik gebruik voor bij het leren. En ik leer ook ruim van te voren voor het tentamen; zeker een dag of 4/5 voor het tentamen begin ik al met studeren. En ik studeer hárd, dus ik sluit mezelf op in mijn studeerkamer en doe verder niks dan keihard blokken zodat ik alle informatie in mijn hoofd heb opgeslagen en vervolgens kan reproduceren op het tentamen haha. Hoop dat dit helpt en mocht je verder nog vragen hebben o.i.d., mail me dan gerust!

   • Bedankt voor het uitgebreid antwoord 🙂
    Wij hebben ook les d.m.v hoorcolleges, alleen werkgroepen hebben we (bijna) niet.
    Maar ik dat ik al weet waar mijn probleem zit, het maken en organizen van aantekeningen. Ik ga nu zeker meer proberen te schrijven tijdens colleges !
    Nogmaals bedankt !!

   • Trouwens, hoe vaak in de week ga jij naar school ?
    Ik wil ook naar de universiteit, insh’Allah! Maar is het waar dat je 2/3x in de week school hebt, of is het gewoon 5x in de week ? x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s