Outfit

outfit1outfit2outfit3

Jeeej, eindelijk weer een post! Ik heb gisteren mijn tentamen gehad, dus ik kan me weer volledig storten op m’n blog! En we bijten het spits af met een outfitpost! Excuse the crappy background, maar ik had het tamelijk druk vandaag en heb even snel wat foto’s geschoten onderweg! Volgers op Instagram zullen vast opmerken dat ik andere schoenen aanheb dan ik op Instagram liet zien: dat klopt, jemig wat was het koud toen ik de blalkondeur opendeed, no way dat ik mijn tenen liet bevriezen! Dus heb m’n Tommy wedges ingeruild voor deze wedges.. ach ja, soms gaat comfort voor schoonheid.

Jas; Benetton // peplum; Zara // broek; Bershka // schoenen; Invito // tas; Sacha

Advertenties

48 thoughts on “Outfit

  1. Hi Imane! Ik vind je echt zo’n prachtig meisje he! Ik ken je van het Girlscene forum. Ik vind deze outfit ook echt prachtig van je. Die jas is echt wooouw gewoon en die tas ook. Geweldig! Ik ga je volgen. Ik hoop dat je mijn blog ook checkt!

    XX

  2. Hoi Imane, ik ben fan van jouw kledingstijl. Ik vind deze outfit jou erg mooi staan. Is die jas van Benetton van een nieuwe of een oude collectie? Weet je misschien of hij nog bij de Bijenkorf te vinden is? Ik zou hem zo graag willen hebben:p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s