Webshop: Khmiessa Deco

cupcakes1

Vandaag heb ik wederom een onwijs gave webshop waar ik jullie het een en ander over wil vertellen: Khmiessa Deco. Een aantal van jullie zal vast denken: wat betekent ‘Khmiessa’? Nou, Khmiessa is eigenlijk een van de Arabische benamingen van het Handje van Fatima. In de Arabische cultuur wordt dit handje veelal gebruikt als afweermiddel tegen het ‘Boze Oog’, maar het wordt vaak genoeg ook als versiering gebruikt, zoals hangers aan kettingen, aan de muren of in de auto.

Bij Khmiessa Deco staat dit Handje centraal. Khmiessa Deco verkoopt dan ook Khmiessa uitstekers, maar ook prachtige en authentieke Marokkaanse producten waar de Khmiessa terug te vinden is, zoals sieraden, portemonnees en cluthes.

Van Khmiessa Deco ontving ik zo’n Khmiessa uitsteker. Ontzettend leuk en spannend, want ik heb het nooit eerder gebruikt! Gelukkig heeft Khmiessa Deco ook een youtubekanaal, waar onder andere filmpjes te vinden zijn over deze Khmiessa uitsteker. Dit filmpje laat zien hoe je de uitsteker dient te gebruiken bij het versieren van cupcakes.

khmiessa

Dus ik ben er mee aan de slag gegaan en heb een aantal cupcakes gemaakt en deze versierd met de Khmiessa uitsteker!

cupcakes2cupcakes3cupcakes4
Zijn dit niet ontzettend snoezige cupcakes geworden?! Ik vind ze nog best goed gelukt, gezien het feit dat dit de eerste keer is dat ik met de Khmiessa uitstekers aan het werk ben. Maar ik ben erg enthousiast: de uitstekers werken heel fijn en prettig en het resultaat is ontzettend leuk! Ik heb de uitsteker dit keer gebruikt om cupcakes te versieren, maar ik ben er ook achter gekomen dat de uitsteker veel meer doeleinden heeft! Je kunt het gebruiken als uitsteker bij koekjes, maar je kunt er bijvoorbeeld ook kaarsen, chocolaatjes en zeepjes mee maken! Klik hier voor meer inspiratie!

Zoals ik al zei verkoopt Khmiessa Deco veel meer dan alleen Khmiessa uitstekers. Khmiessa Deco specialiseert zich ook in prachtige Marokkaanse producten. Waaronder prachtige clutches, tassen, sleutelhangers, sieraden en nog veel meer! Een greep uit de collectie:

KD Bag17Keychain brownorangepink2khmiessarmbandIMG_1809

Ben je ook zo enthousiast geworden of wil je meer weten over Khmiessa Deco en haar collectie? Bezoek dan de webshop: http://khmiessadeco.nl. Like dan ook meteen de facebookpagina van Khmiess Deco, hier word je dan op de hoogte gehouden van nieuwtjes over de collectie, de webshop en leuke winacties!

 

Advertenties

27 thoughts on “Webshop: Khmiessa Deco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s