Review: Hema Lipbalm sticks

hema
Toen ik een paar dagen geleden zat rond te snuffelen in het make-upassortiment van de Hema, zag ik toevallig deze Lipbalm Sticks liggen en ze deden mij direct denken aan de welbekende Chubby Sticks van Clinique. Ik wilde de Chubby Sticks al enige tijd uitproberen, maar ben daar nooit aan toegekomen. Dus ik besloot om deze schoolkrijtjes  Lipbalm Sticks mee te nemen en ze uittesten.

hema4
Deze Lipbalm Sticks hebben net zoals de Chubby sticks van Clinique een handig draaisysteem aan de onderkant: je hoeft dus niets te slijpen wanneer het potlood op is. De Lipbalm Sticks zijn verkrijgbaar in twee, mooie en diverse kleuren: een neutrale nudekleur (#07) met een roze ondertoon en een fellere koraalkleur (#08). Een minpuntje: de verpakking is nogal saai en iets té wit.

#07
hema3DSC_0229

Dit is een lief en zacht kleurtje! Ik vind ‘m iets te roze om er de label nude aan te plakken, maar hij is wel degelijk neutraal met een roze ondertoon. Me like! Hij doet me overigens een beetje denken aan The Nuder The Better van Catrice!

#08
hema2DSC_0235

Ook deze kleur vind ik erg mooi. Als je de Lipbalm zo op het eerste oog ziet, lijkt de kleur erg fel en heel erg aanwezig. Eenmaal uitgesmeerd op de lippen kun je zien dat de kleur echter zachter en meer wearable is. Op de foto lijkt het trouwens alsof een kant van mij lippen lichter is dan de andere kant, maar dat komt door de belichting.

Ik ben erg tevreden! Ik heb nooit eerder lipbalm sticks gebruikt, dus ik vind het wel even wennen om mijn lippen met die schoolkrijtjes in te kleuren. Maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben en erg tevreden ben over deze Lipbalm Sticks! Ze zijn lekker zacht en romig, smeren fijn uit en zijn verkrijgbaar in twee, leuke kleurtjes. Ondanks het feit dat de Chubby Sticks van Clinique veel meer kleuren in haar lijn heeft zitten, zijn deze Lipbalm Sticks van de Hema wat mij betreft een goede (en betaalbare!) dupe.

Voordelen:

 • De Lipbalm Sticks zijn romig en zacht en smeren hierdoor heel fijn uit
 • De Lipbalm Sticks zijn verkrijgbaar in twee, leuke kleurtjes
 • De Lipbalm Sticks blijven niet in de lijntjes van je lippen zitten
 • De Lipbalm Sticks hoeven niet geslepen te worden vanwege het handige draaisysteem
 • De Lipbalm Sticks zijn lekker goedkoop: slechts €3,50

Nadelen:

 • De Lipbalm Sticks zijn niet bij iedere Hema-filiaal verkrijgbaar
 • De verpakking is niet bepaald spannend

Wat vinden jullie van de Hema Lipbalm Sticks? 

Advertenties

48 thoughts on “Review: Hema Lipbalm sticks

 1. Ik ben een trouwe fan van de Chubby Stick van Clinique. Ik wist niet dat Hema er ook zo’n had 🙂
  Het scheelt inderdaad wel in prijs, maar deze kleurtjes zouden mij niet echt staan…

 2. Ziet er goed uit!! Ik wilde inderdaad ook al een keertje de chubby stick proberen, maar een betaalbare variant is niet verkeerd! 😉 Ik ga hem zeker een keertje uitproberen, hopen dat ze hem bij mij in de buurt hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s